fbpx Порошкове фарбування┃Фарбування на новому обладнанні┃KSL ...

KSL

Порошкове фарбування металевих виробів

Послуга порошкового фарбування

  • Максимальні розміри виробів, що приймаються в фарбування: 1,8 × 1,5 × 6,0 м
  • Максимальна маса до 200 кг
Полімерно-порошкове фарбування виробів з металу – спосіб створення полімерного покриття для виробів, він забезпечує досить високий опір від різних пошкоджень, крім того, він виконує декоративну функцію. Порошкове забарвлення – метод фарбування деталей, що допускають термообробку, альтернатива рідким лакофарбовим матеріалам. Процес фарбування проходить в кілька етапів – знежирення поверхні і підготовка виробу до фарбування; нанесення необхідної кількості шарів фарби; термообробка в печі при температурі в 200 ° С. До переваг можна віднести:
  • Досить високий рівень міцності і захисту виробу від різних механічних пошкоджень.
  • Можливість вибору типу фактурного покриття – глянець, мат, шагрень (горбиста поверхня). Крім одноколірного покриття можна використовувати метод поєднання двох кольорів – антик, а також технології «металік», що створює металевий блиск виробу, аж до дзеркальної поверхні.
  • Порошкові фарби, на відміну від рідких фарб, не виділяють ніяких речовин і продовжують зберігати первісний вигляд протягом довгого часу.
Кольорові варіації часто коливаються в межах 70 найпопулярніших найменувань по каталогу RAL, але в цілому існує можливість вибору з 200 кольорів. Можливе фарбування одного виробу декількома кольорами (т.зв.. біколор) Максимальні габарити виробів, які ми приймаємо на фарбування 1,8 × 1,5 × 6,0 м Максимальна вага – до 200 кг.  

Лазерна різка металу

Лазерна порізка труб

Послуги гнуття металу

Слюсарні роботи

Послуги зварювання металу

Порошковое фарбування

Top