fbpx Відеостіни для проекту "Безпечне місто" ...

KSL

Відеостіни для проекту “Безпечне місто”

Сучасне місто – це безпечні комфортні умови проживання, в тому числі завдяки передовим інформаційним технологіям.

«Безпечне місто» – це сучасний інформаційно-технологічний комплекс, що включає в себе моніторинг, контроль та профілактику багатьох процесів в інфраструктурі міста. Всі дані акумулюються в пункті управління, де система, завдяки безлічі алгоритмів і програм, забезпечує управління всіма службами міста як єдиним механізмом.

Проект «Безпечне місто» покликаний саме забезпечувати комфортне безпечне проживання своїх громадян. Даний проект уже реалізували багато міст по всій Україні.

Ми раді тому, що в деяких містах ми змогли долучитися до реалізації проекту. Уже в 3 містах України в центрах управління встановлені відеостіни за допомогою кріплень KSL.

У Кременчуці та Запоріжжі встановлені відеостіни з кріпленням до підлоги, а в Луцьку – стаціонарна стійка. Всі кріплення виконані з нашої унікальної профільної системи, яка спроектована нашими спеціалістами і використовується лише у виробництві кріплень KSL.

Для Запоріжжя була виготовлена відеостіна на 24 дисплеї, у Кременчуці встановили відеостіну на 12 дисплеїв, а в Луцьку встановили стійку на 16 дисплеїв.

У всіх відеостінах використовуються наші стандартні кріпильні планки з 3Д регулюванням у трьох площинах для зручного і точного вирівнювання дисплеїв в безшовну відеостіну.

Маємо намір продовжити співпрацю з нашими партнерами для подальшої участі в такому корисному та інноваційному проекті.

Реалізацію відеостіни у Кременчуці виконали наші партнери IT Integrator.

Top